DriveSmart

Outdoor-ul mioritic

Posted on: octombrie 25, 2008

La noi sunt codri verzi de brad…si atata haos in outdoor, in special in panotajul stradal, incat agentiile ce activeaza pe acest segment isi desfasoara activitatea oarecum „dupa ureche”, cam la fel ca agentiile imobiliare. Am vazut o curte goala in Cotroceni…repede, sa instalam un panou acolo. In functie de „nucile” fiecarei agentii, aprobarile si autorizatiile pentru panotaj se obtin mai lent sau …. imediat.

Cert este ca in lipsa unei legislatii clare in acest sens in panotajul stradal domneste haosul. Culmea este ca acest haos este dorit chiar de agentiile implicate, foarte putine la numar. Daca legislatia s-ar clarifica iar BRAT-ul ( Biroului Roman de Audit al Tirajelor) si-ar relua tentativa de acum cativa ani, in ce priveste studiul de masurare a audientei, totul ar fi mult mai transparent, noi jucatori ar putea activa in piata, iar clientii ar sti impactul pe care panoul cu produsul lor il are asupra publicului.

Si aceasta situatie este in sistemul de panotaj fix.

Daca vorbim despre panotajul mobil….vorbim despre aprobarile celor de la Registrul Auto Roman, Politie si, de ce nu, cred ca am putea trezi si curiozitatea vreunui functionar din primarie cu mintea „in plic”. Din experienta va pot spune ca, solicitand informatii privind normele legislative in domeniu, raspunsurile RAR-ului si cel al Politiei au fost complet diferite.

Nu vreau sa ma gandesc la ce fata pe care ar face-o tanti Maricica de la ghiseul primariei, daca i-ai pune in fata un proiect prin care ceri aprobarea pentru vopsirea unei strazi in roz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: