DriveSmart

Intre doua … prefer Nivea

Posted on: mai 19, 2009

Tot bloguid am dat peste doua reclame la doua produse diferite, dar din aceeasi zona – pilozitatile feminine: Esthe WAM Hair Removal Course si Nivea Body Smooth Sensation.

Primul spot este rezultatul muncii celor de la Ogilvy & Mather Tokyo, iar cel de-al doilea…nici macar nu este o reclama oficiala, ci rezultatul creativitatii studentilor de la Scoala de Publicitate din cadrul Universitatii Chosun din Coreea de Sud.

Privind spotul celor de la Ogilvy & Mather am observat ca arata exact ca un film porno japonez (credeti-ma pe cuvant), de la costumul de baie al protagonistei… la mimica si art direction. Si sa nu uitam driftingul firului de par rebel…NFS?!

Celalalt spot…se vede lipsa de experienta, lipsa art-ului, a producatorului profi, etc., dar macar se invarte in jurul unei idei faine: femeia, daca nu se plimba, ii cad bikineii…pentru ca a folosit Nivea Body Smooth Sensation. Eu am patit asta  cand nu aveam curea la pantaloni, trebuia sa merg in continuu sau sa stau cumva flexat sau lipit de o masa, un zid ceva, ca sa nu raman fara….ati inteles ideea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: