DriveSmart

Testoasele de pe Bournemouth Beach

Posted on: iunie 9, 2009

Chiar daca plajele engleze nu sunt printre locurile frecventate de testoase, englezii iau atitudine in ce priveste braconajul de broaste testoase.

Rapp a fost vocea celor de la IFAW (International Fund for Animal Welfare) pentru a transmite mesajul de constientizare a populatiei in ceea ce priveste pericolul in care se afla aceasta specie. Ei au „plantat” peste 200 de testoase de carton in marime naturala pe plaja Bournemouth. Sutele de oameni care s-au plimbat pe aceasta plaja au fost martorii ineditei invazii. Ridicand machetele oamenii au putut citi mesajul „Turning the turtle over is the first thing the poachers do”. Campania a avut rolul de a face oamenii sa nu mai cumpere obiecte artizanale fabricate din carapace de broasca testoasa, procesul de fabricatie implicand masacrarea a numeroase animale.

Robbie Marsland, directorul pe UK a IFAW, a declarat: „Aceasta invazie de testoase  pare nelalocul ei pe o plaja engleza, dar, din nefericire, multe specii pe cale de disparitie isi au sfarsitul in aceasta tara, ca si suveniruri din calatoriile in strainatate.”

via

Pentru ursuletul ucis weekendul acesta in Sinaia.(nu-mi apartine filmarea, dar mi-am permis sa postez link-ul)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: