DriveSmart

Cat inseamna destul?

Posted on: septembrie 8, 2009

Cu totii ne plangem de faptul ca zilnic suntem asaltati de media cu reportaje extrem de sangeroase, crime, accidente auto, violuri, etc. O sa ma refer in special la acele reportaje care au ca subiect accidentele auto. Si o sa ma mai leg de faptul ca tot ce inseamna in Romania campanie de constientizare a conducatorilor auto asupra riscului de a circula baut, drogat, obosit, vorbind la telefon, SMS-uind, etc. este un mare fassss. Si atunci, ma intreb daca nu cumva acele reportaje sangeroase ne pun sa ne gandim de doua ori inainte sa ne urcam la volan si sa vorbim la telefon … ca nenea ala pe Dorobanti care a bagat in spital niste fete, sau ca dl doctor din Timisoara care a ucis un tanar pe trotuar, sau ca doamna …. .

Daca altii sunt in stare sa faca spoturi extraordinare, pentru a-i face constienti pe oameni asupra pericolelor la care se expun conducand cu viteza, noi ne filmam mortii sperand sa-i impresionam pe cei vii. Desigur, respect S&S pentru spotul acesta, dar cati dintre voi l-ati vazut?

Iata cum inteleg cei din Gwent Police Department din UK sa-i faca constienti pe tineri de pericolul butonarii telefonului mobil la volan. Si actiunea este bazata pe  un caz real. Sau…poate e mai bine cu STOP ACCIDENTELOR. VIATA ARE PRIORITATE.

Mai puteti gasi informatii aici.

2 răspunsuri to "Cat inseamna destul?"

Nu merge link-ul catre spot-ul S&S. Dar m-am prins io cum sa-l fac sa mearga 😉

Multumesc pentru observatie, am rezolvat problema! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: