DriveSmart

Ce este DriveSmart

Un concept de publicitate care presupune afisarea de reclame pe autoturismul personal al celor aflati in trafic. Adica publicitate pe masini.

Acest concept are trei componente: autoturismul, firma de publicitate si cel interesat sa-si faca publicitate.

Autoturismul: oricine are o masina personala, daca vrea sa faca un ban cinstit, poate alege sa-i fie aplicat un baner pe masina si sa fie platit ca sa-l poarte; nu trebuie sa faca nici o modificare in traseul zilnic, sa parcurga o distanta minima si sa aibe grija ca masina sa fie curata pentru ca reclama sa poata sa-zi faca treaba.

Firma de publicitate: intermediaza relatia dintre proprietarii de autoturisme si clienti, adica cei ce doresc promovare; atunci cand are un produs de promovat, firma de publicitate contacteaza proprietarul autoturismului si ii propune colaborarea; daca acesta este de acord cu reclama, se incheie un contract si masina se alege cu un baner aplicat pe laterale sau pe spate, iar clientul se alege cu o reclama mobila.

Clientul (sau cel ce doreste promovare): firma ce doreste sa-si promoveze brandul, un produs, sau un eveniment, poate alege aceasta varianta de publicitate ca si simpla reclama outdoor, sau integrata intr-un concept de marketing mai complex.

De azi, 12 august 2008, puteti gasi mai multe detalii privind campaniile publicitare desfasurate de echipa DriveSmart si pe site-ul nostru http://www.drivesmart.ro . De asemenea gasiti si formularul de inscriere http://www.drivesmart.ro/submit.php.

4 răspunsuri to "Ce este DriveSmart"

dar masina nu dati k parcurg si 500 km la zii

In acest moment nu avem genul acesta de program, desi se afla in planurile de actiune 🙂

asa si poate nu parcurg zilnic 20 km poate parcurg 50 intr o si in alta zi doar 10 sau in total nu fac 600 km pe luna si fac mai putin…care ar fi problema?? cum imi verificati mie km??

Se verifica km parcursi pana la inceperea unei campanii, iar pe parcursul campaniei se verifica periodic km parcursi. Daca nu se parcurg 600 km lunar se considera ca nu a fost atins targetul de vizionari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: