DriveSmart

Cum funcţionează

Ideea publicităţii care foloseşte ca suport maşinile aflate în trafic a apărut în anul 1993 odată cu decizia PepsiCo de a folosi cateva autocare din Seattle ca panou publicitar.

DriveSmart se ocupă de intermedierea între proprietarii de autoturisme şi firmele ce doresc sa-şi facă cunoscute numele sau produsele prin reclame astfel aplicate.
Dacă sunteţi de acord să găzduiţi pe maşina dumneavoastră reclamele unei anumite firme, noi vă vom plăti pentru acest lucru. Practic, noi închiriem spaţiul de pe maşina dumneavoastră.

  • Modelul, vărsta, sau culoarea maşinii nu contează.
  • Dacă sunteţi interesat de o colaborare cu noi, tot ce trebuie să faceţi este să ne daţi căteva date despre dumneavoastră completând un mic chestionar.
  • După aceasta, veţi rămâne în baza noastră de date, iar noi vă vom contacta pentru a participa la o campanie atunci când maşina dumneavoastră va fi aleasă de către firmele ce doresc să-şi facă reclamă.
  • În cazul în care mai mulţi membri ai familiei dumneavoastră doresc să participe la campaniile noastre, nu este nici o problemă, trebuind la rândul lor să completeze un formular de înscriere.
  • În momentul în care aţi fost selectat pentru a participa la o campanie, vă vom cere din nou acordul (puteţi refuza o anumită campanie/reclama). Dacă doriţi să participaţi, se va semna un contract de prestări servicii pentru o perioadă fixă (în funcţie de durata campaniei), iar dumneavoastră va trebui să vă prezentaţi la atelierul nostru pentru aplicarea colantelor. Dacă se depistează zgârieturi pe suprafaţa maşinii, sau orice alte probleme veţi fi informat dinainte, iar aceste probleme vor fi trecute in contract pentru a evita conflicte ulterioare.
  • Din acest moment, obligaţia dumneavoastră este de a circula minim 20 km pe zi, respectiv 600 km pe lună, şi de a păstra maşina curată pentru ca reclama să poată fi văzută şi să aibe rezultate pozitive. Maşina poate fi spălată fără ca reclama să fie afectată.
  • Colantul folosit la reclame este unul special pentru a fi aplicat pe autoturisme. Acesta nu afectează în nici un fel vopseaua şi poate fi îndepărtat fără să lase urme. Noi ne asumăm responsabilitatea aplicării şi neutralizării reclamelor precum şi costurile aferente.
  • La sfârşitul fiecărei luni de campanie, dumneavoastră veţi fi plătit. Suma pe care o primiţi variază între 70 şi 150 euro, în funcţie de gradul de acoperire cu reclame al maşinii, tipul maşinii şi de durata campaniei.
  • În cazul în care sunteţi disponibil, puteţi participa la evenimente gen caravană (5 – 20 maşini ce se plimbă pe trasee dinainte stabilite, posibil cu hostesse sau stewarzi ce distribuie flyere sau produse promoţionale). Pentru aceste evenimente, tarifele se negociaza separat în funcţie de gradul dumneavoastră de implicare în eveniment).

Cei interesaţi ne pot vizita pe http://www.drivesmart.ro si se pot inscrie pe http://www.drivesmart.ro/submit.php.

3 răspunsuri to "Cum funcţionează"

Am mai auzit de chestii d-astea. Intrebarea mea este daca aveti un site de unde pot culege mai multe informatii. Am cautat si am vazut ca e in constructie

In plus, eu trebuie sa dau vre-un ban din buzunar? Si cat de sigura e faza ca pot refuza o reclama odata ce sunt ales pentru o campanie. Se semneaza un contract sau ceva de genul?

Nu prea ma vad plimbandu-ma cu masina mea si cu tampoane cu aripioare pe portiera, fie ele si pe colant:D.

In ce oras functioneaza? Este super ideea.
Eu sunt din Timisoara … este valabila si aici campania?
As dori mai multe detalii pe email sau sa ma anuntati cand este gata siteul sa ma inscriu in baza de date.
Mult succes !

Se pot inscrie persoane din toate oraşele mari, urmând ca atunci când în oraşul tău vor fi suficiente maşini pentru a desfăşura o campanie, să te contactăm pentru a participa.

De îndată ce site-ul va fi funcţional vei primi un mail pentru a te putea înscrie.

Mulţumim pentru urări.

Lasă un comentariu